loader

Bieden jullie garantie?

Jazeker. Op vrijwel alle producten is een minimale garantieperiode van 2 jaar van toepassing. Sommige producten hebben een langere of kortere garantie periode, deze wordt bepaald door de fabrikant. Als u een beroep op garantie wilt doen, neem dan contact met ons op. Dit kan via je SmarThuis account of per email.

Wie Betaalt de retour kosten in geval van een defect product?

Wanneer je via je SmarThuis account het product hebt aangemeld, ontvang je van ons bericht met retourinstructies en een retourlabel. Na ontvangst van de geretourneerde producten zullen wij het product beoordelen. Als het product defect en nog leverbaar is dan ontvangt u van ons een vervangend product. 

Let op: 

  • als blijkt dat het product niet defect is, dan zullen de retourkosten in rekening gebracht worden. Neem daarom altijd eerst contact met ons op zodat we u nog eventuele tips kunnen geven om het product te resetten of te installeren. 
  • beroep op garantie is uitgesloten voor smart-home controllers die niet worden ondersteund. Bij elk product geven wij aan welke controllers door ons ondersteund worden.

Wat kan ik doen als ik een klacht heb?

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@smarthuis.nll.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.