loader

Athom Homey Pro Inclusief muurbeugel

is de meest geavanceerde en toch gebruiksvriendelijke smart home hub. Homey Pro verenigt smart home en brengt producten van verschillende merken en technologieën samen, zodat deze met elkaar kunnen samenwerken. Verbind smart home-apparaten met Homey Pro en beheer en automatiseer ze allemaal eenvoudig vanuit de Homey-app.

20 mensen kijken dit nu
Athom
HOMEY-PRO-EU-03
€ 329,75
2-3 werkdagen
Aantal
Op voorraad. Vandaag besteld, morgen in huis.

SmarThuisSmarthomeBridge
  GRATIS VERZENDING boven de €50,-
  30 DAGEN RETOUR Bij problemen met het product
  VERZEKERD VERZONDEN Bestellingen met Track en Trace zijn automatisch verzekerd.

Omschrijving

Homey Pro (Early 2023) 
is de meest geavanceerde en toch gebruiksvriendelijke smart home hub. Homey Pro verenigt smart home en brengt producten van verschillende merken en technologieën samen, zodat deze met elkaar kunnen samenwerken. Verbind smart home-apparaten met Homey Pro en beheer en automatiseer ze allemaal eenvoudig vanuit de Homey-app.

ALLES IN HUIS VERBONDEN: 
Breng smart home-apparaten samen met Homey Pro. Bedien het hele huis van overal ter wereld. Automatiseer apparaten, bekijk real-time en historisch energieverbruik en ontvang sensorwaarschuwingen.

JOUW HUIS, JOUW REGELS: 
Laat al je apparaten naadloos samenwerken met Homey Flow. Schakel je hele huis uit met één druk op de knop. Speel automatisch muziek af als je thuiskomt. Maak Flows direct in de Homey app op je telefoon, of maak Advanced Flows in de Homey Web App.

DE MERKEN WAAR JIJ VAN HOUDT: 
Homey Pro werkt met meer dan 50.000 apparaten van meer dan 1.000 merken. Bijvoorbeeld Sonos, Philips Hue, Spotify Connect, IKEA, Yale, Tado, Siemens, Dyson, Withings, Shelly, Nuki, Somfy, FIBARO, Netatmo, TP-Link en nog veel meer. Dankzij het open platform van Homey worden er dagelijks nieuwe apparaten toegevoegd, en Homey Pro ondersteunt zowel officiële als door de community gemaakte Homey Apps.

ACHT(!) TECHNOLOGIEËN IN ÉÉN LOCAL-FIRST HUB: 
Homey Pro beschikt over Wi-Fi, Zigbee, Z-Wave Plus, Infrarood, 433MHz RF, BLE, Matter en Thread. Dat zijn meer protocollen dan elke andere smart home hub. Deze worden allemaal lokaal aangestuurd: Homey Pro verwerkt alles on-premise. Gegevens worden opgeslagen op Homey Pro zelf, en cloud-afhankelijkheid wordt geminimaliseerd.

KRACHTIGE ENERGIEBESPARINGEN: 
Automatiseer het huis om energie te besparen, of plan het gebruik volgens de opwekking van zonne-energie of dynamische tarieven. Bespaar op de energierekening zonder verlies van comfort. 

Waarom zou ik kiezen voor Homey Pro in plaats van Homey Bridge?

Homey Pro en Homey Bridge zijn beide hubs die de Homey app gebruiken. Dit betekent dat de belangrijkste gebruikersinterfaces op mobiel en web hetzelfde zijn. Er zijn echter enkele belangrijke verschillen:

  • Homey Pro heeft geen abonnement nodig. Homey Bridge gebruikt de cloud-gebaseerde Homey-omgeving waarvoor Homey Premium nodig is om meer dan 5 apparaten aan te sluiten.
  • Homey Pro draait lokaal, dus het is niet afhankelijk van het internet om een Z-Wave-sensor een Zigbee-lamp te laten schakelen.
  • Naast officiële Homey Apps, draait Homey Pro ook Community-built apps. Dit maakt het compatibel met meer apparaten.
  • Homey Pro beschikt over Matter en Thread, en heeft de nieuwste chips voor Zigbee en Z-Wave.
  • Homey Pro beschikt over experimenten, zoals SSH-toegang, virtuele apparaten en 'Apple'.
  • Homey Pro bevat Advanced Flow en HomeyScript.

Productdetails

Athom
HOMEY-PRO-EU-03

Specifieke referenties

  • 8719327218198

Recensies

2024-01-01