loader

Aqara Hub M3

De Hub M3 is een veelzijdige Hub waarop de volgende protocollen aanwezig zijn: Zigbee 3.0, Thread, Bluetooth, Infrarood en Wifi 2.4 en 5Ghz.

17 mensen kijken dit nu
AQARA
HM-G01D
€ 107,43
Geleverd binnen 1-2 werkdagen
Aantal
Op voorraad. Vandaag besteld, morgen in huis.

SmarThuisSmarthomeBridge
  GRATIS VERZENDING boven de €50,-
  30 DAGEN RETOUR Bij problemen met het product
  VERZEKERD VERZONDEN Bestellingen met Track en Trace zijn automatisch verzekerd.

Omschrijving

De Hub M3 is een veelzijdige Hub die op verschillende manieren in te zetten is. De volgende protocollen zijn aanwezig; Zigbee 3.0, Thread, Bluetooth, Infrarood en Wifi 2.4 en 5Ghz.
Als Aqara Hub is deze geschikt om Aqara Zigbee 3.0 en Aqara Thread producten te koppelen en te automatiseren. Bluetooth is in gebruik voor het detecteren en gemakkelijk koppelen van producten via Thread. De infrarood blaster is te gebruiken voor het inleren en aansturen van apparaten en heeft een speciale infrarood Airco integratie en beide kan als Matter apparaat gebruikt worden (een Matter profiel moet beschikbaar zijn).
Verder heeft de Hub M3 een speaker met aanpasbare ringtones en een maximaal volume van 95dB. De perfecte aanvulling op je alarm systeem of Aqara G4 deurbel.
De integratie van Thread producten van andere fabrikanten is mogelijk. Maar een benodigd profiel kan ontbreken. 
De Hub M3 is net zoals andere Aqara producten te koppelen aan Google Home, Alexa en heeft een zeer uitgebreide koppeling aan Homekit. Als Matter - Thread Border router is een koppeling aan een Matter netwerk ook beschikbaar. Hierdoor is het mogelijk om Aqara Zigbee 3.0 apparaten te verbinden aan Matter.
Verder zet Aqara in op lokale bediening met de Hub M3. Automatiseringen blijven lokaal functioneren ook als het internet weg valt. Door speciale ARK technologie zal bij het inzetten van meerdere Hub M3’s bij het weg vallen van de ‘master’ deze Thread functionaliteit overgenomen worden door een andere Hub M3.
Voor de installatie kan er gebruik worden gemaakt van zowel 2.4 and 5ghz. Verder heeft de Hub M3 een RJ45 netwerk poort die ook PoE geschikt is. Hiermee is de Hub M3 makkelijker te installeren op plekken waar niet direct een 230v voorziening is. Naast PoE is de Hub M3 te voeden via een USB-C connector (5v 2A)

Kenmerken

 • Zigbee 3.0 (Aqara)
 • Thread Border router
 • Matter
 • Bluetooth (voor de verbinding van Thread apparaten)
 • Wifi 2.4 en 5 Ghz
 • LAN RJ45 POE
 • Voeding via POE of USB-C 5v 2A
 • Infrarood blaster 360 graden (met inleer functie)
 • Homekit geschikt

 

Eigenschappen

Bedrijfstemperatuur: -10℃ ~ 40℃
Draadloos protocol: Bluetooth, Infrarood, Thread, WiFi 2.4GHz, WiFi 5 GHz, Zigbee 3.0
Hub - Overige controllers & bridges: Gateways
Kleur: Zwart
Poort(en): RJ-45, USB-C
Voedingsbron: 5V, 2A, IEEE802.3af PoE

Productdetails

AQARA
HM-G01D

Specifieke referenties

 • 6975833351336
 • AG042GLB02

Recensies

2024-01-01